Coiling met kralen

In mijn zoektocht naar het ideale mandje dat veel mensen aan zal spreken besloot ik te gaan experimenteren met kralen. Kralen en dan vooral houten kralen geven de mandjes van dennennaalden nét dat beetje extra. Na een paar mislukte pogingen kwam ik een instructiefilmpje tegen dat mij precies bracht wat ik zocht.

Het is een handigheidje. Volg de instructies van de video en je zult merken dat het reuze simpel is om prachtige kralen  in je zelfgemaakte manden te verwerken.


Met wat oude kralen ben ik aan de slag gegaan. En dat gaf het onderstaande resultaat.

coiling1

Het was leuk maar nog niet wat ik zocht. Na verschillende mandjes en met het gebruik van verschillende kleuren wasdraad heb ik het voorlopige ideale mandje gevonden.

coiling2

Om het geheel nog leuker te maken besloot ik er een setje van te maken. En na mijn eerste presentatie op een lokale markt was het zeker. Deze mandjes zijn een groot succes. Ze doen het geweldig als verjaardagscadeau of gewoon zomaar om iemand mee te verrassen. Echt, mandjes maken van dennennaalden is een leuke bezigheid die je van allerlei prachtige zelfgemaakte manden voorziet.

coiling3

 

Geplaatst in Coiling

Zoeken bij Bol

Op zoek naar afbeeldingen om te gebruiken op de pompoenen en kalebassen? Wat dacht je van kleurboeken doorspitten? Ik heb de mooiste afbeeldingen gevonden in de Kleurboeken voor Volwassen.

paard-4a

Voor het decoreren van pompoenen en kalebassen is de decoupagetechniek ideaal. Deze techniek is in Nederland minder bekend dan in bv Amerika. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op mijn site voor Kleurplaten voor volwassenen en Decoupage. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om de mooiste versieringen te maken. Kleurplaten en Decoupagereptiles1