Onze Prachtige Muurschildering

Een vriendin van ons maakt prachtige muurschilderingen. Ze heeft een enorm groot werk op haar eigen huis geschilderd en toen ik dat zag was ik verkocht. Ik wilde er ook een. Voor die tijd had ik wel gewone schilderijen van haar gezien en ook de leuke vrolijke werkjes op de muur van het schooltje maar dat raakte me niet zo.

Nee, een muurschildering, dat geeft echt bakken vol sfeer aan een ruimte. Ik weet niet hoe het komt maar het is zoveel mooier dan het zelfde werk op canvas. Noem me gek, dwaas eigenzinnig of exentriek maar zo zie ik dat.

Ze had vorig jaar al aangeboden een keer iets voor ons te schilderen, maar we wisten niet echt wat, waar of hoe we het wilde. Nadat de verande was gebouwd hadden we ineens de ideale plek voor onze muur schildering. Ik had verwacht dat ze wel een paar dagen zou komen bivakeren omdat het best groot zou worden. Tot ieders verbazing duurde het niet langer dan zes uur in totaal. En mijn hemel wat is het mooi geworden. Kijk zelf maar.