Mozaïeken Is Echt Niet Moeilijk

Een van de dingen die ik hier heb ondekt kwam voort uit pure armoede. Ik heb leren tegels leggen omdat ons huis werd afgeleverd met kale betonnen vloeren. Geld voor vaklieden hadden we niet en zat er niets anders op dan leren tegelen. Na veel spierpijn, frustratie en woede uitbarstingen omdat het zo moeilijk was kreeg ik meer zelfvertrouwen.
Met deze ervaring op zak begon ik iets dat ik al heel lang wilde proberen en om onduidelijke redenen nooit heb gedaan. Mozaïeken.

Mijn eerste project was een symbool op de muur waar ik achteraf nog steeds trots op ben. Daarna werd ik echt dapper en heb ik een drinkbak voor de vogels gemaakt.

Dat was lastig omdat ik de betonnen bak ook moest maken. Na die ervaring durfde ik alles en ben aan een monster project begonnen. Een echte kelim. Het was gewoon de beste, mooiste en goedkoopste oplossing voor ons prieel.
Als laatste heb ik een rand op de veranda gezet waarvan ik moet opbiechten dat die nog steeds niet af is. Schaam, schaam.

Maar inmiddels was ik aan mijn Youtube avontuur begonnen en heb dus een filmpje over mozaïeken gemaakt.