Het meest bizarre vliegveld ter wereld

denver6aDat de Amerikaanse regering wat vreemd doet weet iedereen inmiddels wel. Dat ze er niet zijn om de bevolking te dienen is ook wel duidelijk. Dat de Amerikaanse regering een verborgen agenda heeft wil nog niet iedereen geloven. Een ding ben ik wel achter, ze doen rare dingen.
Iemand die mij van de samenzweringstheorie wilde overtuigen adviseerde mij eens te googelen op Denver Airport. Ze wilde er verder niets over zeggen, ik moest zelf maar oordelen. Wat ik vond kan ik niet eens onder woorden brengen.

.

De prenten hieronder zijn foto’s van muurschilderingen die de wanden van de aankomst en vertrekhal ‘opsieren’.

 

Ondergronds netwerkt van tunnels
denver tunnel

Vervolgens werd mij verteld dat er een compleet ondergronds complex onder het vliegveld zit. Kilometers tunnels, ondergrondse landingsbanen en andere sectie stiekem operaties. Ik weet dat de Amerikanen (lees hun regering) nergens voor terug deinzen en sta hier niet echt van te kijken. Wel vind ik het vreemd dat de bevolking niet reageert. Wie wil er langs zulke morbide schilderingen lopen? En waarom worden er geen vragen gesteld als de bouw 2 miljard over zijn budget heen gaat?
Je mag er dus vanuit gaan dat er een militaire basis onder het vliegveld zit. En die tunnels? Er zijn wel meer onbegrijpelijke militaire stiekeme basis in de States. Het is dan ook niet meer dan logisch om die met elkaar te verbinden.