Filmen voor Youtube

Filmen is een vak apart, toch wil ik het leren. Het leven hier gaat voor ons gewoon zijn gangetje, maar het is duidelijk dat anderen dat niet zo zien. De bergwandelingen die ik maak en andere zaken die ik doe zoals tomaten drogen in de zon of je eigen citroen siroop maken is voor de meesten altijd weer een reden om met groot enthousiasme te reageren op de sociale media.

Nu ik meer tijd heb (het huis is bijna af) heb ik tijd voor een nieuwe uitdaging. Filmpjes maken leek me wel wat, maar wat heb je daar allemaal voor nodig? Ik heb werkelijk geen idee en geld ergens instoppen voor ik weet of ik het leuk vind doe ik niet.
Dus ben ik eerst maar eens gaan spelen met mijn telefoon. Gewoon om te kijken wat ik er van bakte.
Niks dus. Compositie is geen probleem, maar ik wil ermee lopen. Vergeet het maar, dat gaat dus niet. Kijk zelf maar.

Een GoPro is volgens iedereen het antwoord. Daar moest ik meer over weten. En ja, ik kwijl als ik de reviews lees. Maar 428 euro?
Toch maar even niet. Dat is een maandinkomen voor mij. Ik sukkel dus nog even door met de telefoon.

Maar we doen gewoon alsof het allemaal goedkomt. Ik heb dus een youtube video kanaal op orde gebracht en als je deze post pas over een tijdje leest dan staat er vast het een en ander op. At Home In Turkey

Ziet het er niet mooi uit?