Elf Fantasy Fair

elf1

Er is voor elk wat wils op de Elf Fantasy Fair

De Elf Fantasy Flair is het ware mekka voor fantasyliefhebbers. Afgelopen weekeinde was ik daar om mijn boek ‘Alex en de Dux van het Zuiden’ aan het Nederlandse publiek te presenteren. Het waren twee knotsgekke dagen, waarbij ik veel boeken heb mogen verkopen en signeren. Ik deelde de kraam met collega schrijfster Bianca Mastenbroek en kon daardoor elke dag even spijbelen om een rondje te maken.

 

Zoals verwacht struikel je over de kramen vol zwaarden, messen en leuke hebbe-dingen, maar er was zeker meer te vinden. Er zat iemand maliënkolder te maken, een ander zat te snijden aan een heuse staf, je kon leren boogschieten, bijlgooien, zwaard vechten en je uitleven op een kop van jut. De hele dag was er muziek en zodra je je gezelschap beu was kon je die tijdelijk aan de schandpaal nagelen en rustig in je eentje verder winkelen.

Voor de meer afwachtende mens waren er overal plaatsen om rustig te zitten, iets te eten of te drinken. Kijk en zo’n plaats had ik vanachter mijn kraam ook. De hele dag was een doorlopende show van fantasyminnende mensen, die kosten nog moeite gespaard hadden om er uniek, prachtig of ronduit afschuwelijk uit te zien. Echt de Elf Fantasy Fair mag je niet missen. Heb je het toch gemist, ga dan in september naar de herhaling in Assen, ik ben er dan ook zeker weer bij.

elf23

Title1
Title2

 Echt, ik heb een super weekeinde achter de rug.