Elf Fantasy Fair

elffantasyfair

 

Zaterdag 20 april zal mijn prijswinnende boek Alex en de Dux van het Zuiden voor het eerst verkrijgbaar zijn in Nederland.

En wat is er feestelijker dan je boek te mogen presenteren tijdens de Elf Fantasy Fair.

 

De Elf Fantasy Fair is op 20 en 21 april 2013 op het terrein van kasteel Haarzuilen in de buurt van Utrecht.

 

 

Elf Fantasy Fair is het grootste Fantasy evenement van Europa.

Het is dan ook een eer daar met mijn boek te mogen staan. Je kunt me vinden op de laan: Walhalla, kraam Y140. Zie de rode streep op het kaartje.

elffantasy

Kom gezellig langs voor een praatje. Ik sta open voor vragen en voorzie elk exemplaar met plezier van een handtekening.

Alex-klein

De Elf Fantasy Fair is de grootste bijeenkomst van Fantasy minnende mensen in Nederland. Het is het perfecte dagje uit voor het hele gezin. Er is zo ongelooflijk veel te zien en te beleven, dat je niet eens kans ziet alles in een dag te bezoeken.

Wat is er te zien op de Elf Fantasy Fair?

Het is een evenement waarbij niet alleen de georganiseerde activiteiten het bekijken waard zijn, maar de bezoekers ook. Vele bezoekers gaan tot het uiterste om zich in de Elf Fantasy stijl te presenteren. Vergeet dus niet je camera mee te nemen.

Er zijn verschillende workshops zwaardvechten, boogschieten en tevens vele activiteiten rond een thema. Denk hierbij aan ridders, prinsessen en piraten. Ook is er op diverse plaatsen theater, muziek en dans te vinden.

In de vele kramen zijn niet alleen boeken te vinden maar ook kleding en allerlei attributen die met Fantasy te maken hebben.

Kijk zelf maar:

———–
Writing Alice